Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ilo tutustua Sinuun!

Olen toiminut hermoratahierojana vuodesta 2008, hermoratahieronnan mestariksi valmistuin 2010 Itä-Suomen Hermoratahierontaopistolla.  Valmistuttuani lähdin Saksaan, missä toimin hermoratahierojana ja liikunnanohjaajana kahdeksan vuotta. Tätä samaa työkenttää hoidan nyt Kulhossa, Joensuun keskustasta vain kymmenen kilometrin päässä.

On mukava tarjota erilaisia hoitoja niitä tarvitseville. Intialaisen päähieronnan aloitin 2008 ja Münchenissä työskennellessäni kävin opit Wellnesshierontaan (hyvinvointihieronta) vuonna 2015. 

Liikunnan ohjauksiin olen kouluttautunut mm. Itä-Suomen Liikuntaopistolla  (ISLO), jossa suoritin aikuisliikunnan ammattitutkinnon ja erityisryhmien liikunnanohjaajakoulutuksen. Kaikenlaista liikuntaan liittyvää lisäkoulutusta on kerääntynyt hyvin paljon vuosien varrella. Liikunnalliseen osaamiseeni kuuluu mm. pilates, faskiatreeni, syvävenytely, selkäjumpat, erilaiset kokokehon jumpat, allasjumpat ja sauvakävely. Viimeisin koulutukseni oli joogakoulutus, josta sain ohjaajan lisenssin Münchenissä 2017.

 

Tervetuloa! Käyhän talossa!

Helena