Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hermoratahieronta

 90-120 min. / 60 €

 Kokonaisvaltainen hermoratahieronta on koko kehon ääreishermoston tehokuntoutus -käsittelyä, jossa huomioidaan pitkittäis-, poikittaishermoradat, isot-, pienet-, keski-, ja väliaivot sekä aistit. Hoidolla kuntoutetaan ääreishermosto niin hyvin, että saadaan keskushermosto toimimaan kunnolla eli aivot huolehtimaan tehtävistään. Hermoratahieronta elvyttää, puhdistaa ja kuntouttaa kehoa, joten hoidon jälkeen voi ilmaantua ns. piilovaivoja kehon puhdistuessa kuona-aineista ja myrkyistä. Oireet ovat ohimeneviä, joka on hyvä viesti keholta ja oireet katoavat hoidon jatkuessa. Koko keho hoidetaan päästä varpaisiin - päästä sormiin paina ja pyöritä menetelmin. Hoito sopii pääsääntöisesti kaikille ja kaikenikäisille, poikkeuksena raskaus ja äskettäin tehty kirurginen toimenpide.

 

Intialainen päähieronta

30 min / 20 €

50 min / 33 €

Intialaista päähierontaa on tehty Intiassa tuhansien vuosien ajan. Siellä perheenjäsenet hierovat toisaan ja hiustenleikkuun yhteydessä asiakkaat saavat elvyttävän käsittelyn. Käsittely vahvistaa hiuspohjaa, elvyttää paikallisverenkiertoa, jolla saadaan aikaan hapen ja ravinteiden saanti soluihin. Hoito rentouttaa tehokkaasti mielen ja kehon, akuutit lihasjännitykset pään ja-niska-hartia seuduilla häviävät.

Hieronta tapahtuu istuen ja siinä käsitellään käsivarret, niska-hartia-alue sekä pää ja kasvot lempein, mutta osittain myös voimallisimmin ja herättelevimmin ottein. Hierontaan ei käytetä öljyä.

 

Hot Stone

60 min / 42 €

Kuumilla kivillä on hierottu jo muinaisajoilta saakka. Sileät ja lämpimät basalttikivet saavat verenkierron ja aineenvaihdunan vilkastumaan. Keho ja mieli rentoutuvat tehokkaasti. Lievät lihasjännitykset päänsärkyineen laukeavat.

Tässä kokovartalohieronnassa käytetään öljyä (ei hiuksiin).

Ei suositella diabeetikoille, sydäntautisairaille ja vakavia ihosairauksia poteville.

 

Wellnesshieronta

60 min / 40 €

Tässä hyvinvointihieronnassa koko vartalo hierotaan öljyä käyttäen. Käsittely saa veren -ja lymfakierron vilkastumaan sekä kuona-aineet poistumaan. Nautinnollinen käsittely hemmottelua ja rentoutumista kaipaaville. Osahoitona voit valita myös jalkahieronnan:

Jalkahieronta

45 min / 30 €

jalkojen hieronta elvyttää väsyneitä jalkoja, rentouttaen samalla kehon ja mielen. Jalkapohjan hermopisteitä hieromalla tuetaan kehon hyvinvointia. Jalkahieronnassa tehdään hellivä pesu ja kuorinta. Hellivä ja osin kovemmin ottein tehty hieronta voidetta käyttäen.

 

Kuntouttava liikunta

valittavana monipuolista liikuntaa asiakkaan omissa tiloissa tai ulkoliikuntaa mm. sauvakävely tai kesäisin ulkojumppaa. Kysy/neuvotellaan sinulle sopiva liikuntatarjous.